Ιωάννης Γιάλπας

Ο Ιωάννης Γιάλπας είναι Ε.Τ.Ε.Π. στο Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής και Υπολογιστών της Σχολής Μηχανικών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Έλαβε Δίπλωμα από το Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής ΤΕ της Σχολής Τεχνολογικών Εφαρμογών του ΤΕΙ Αθήνας. Τελειόφοιτος του Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης (Μ.Δ.Ε.) στο πεδίο της Επιστήμης και της Τεχνολογίας των Υπολογιστών με θεματική κατεύθυνση «Τεχνολογίες Αιχμής και Ερευνητικά Θέματα Υπολογιστών» του Τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Εκπόνηση Διπλωματικής εργασίας.

Σύμβουλος πληροφορικής στο Γρ. Προέδρου του ΤΕΙ Αθήνας (2006 – 2017) με κύρια απασχόληση στην εκτέλεση έργων και διαγωνισμών υλικού και λογισμικού του ακαδημαϊκού ιδρύματος. Υπεύθυνος για όλα τα πληροφοριακά συστήματα του Ιδρύματος σύμφωνα με απόφαση της συνέλευσης του ΤΕΙ Αθήνας. Υπεύθυνος μελέτης, σχεδιασμού και ανάπτυξης του πληροφοριακού συστήματος διαχείρισης περιεχομένου ιστοσελίδων του ΤΕΙ Αθήνας, των σχολών και των τμημάτων.

Τεχνικός Υπεύθυνος για τον συντονισμό παρακολούθησης υλοποίησης έργου (2000 – 2007) "Προηγμένες τηλεματικές υπηρεσίες για τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση (EDUnet-3):Ανάπτυξη και Υποστήριξη Προηγμένων Τηλεματικών Υπηρεσιών για τις εκπαιδευτικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης των Νομών Αργολίδος, Αττικής (Διευθύνσεων Β/θμιας Γ Αθήνας και Δυτικής Αττικής), Εύβοιας και Κορινθίας" του Φορέα Υλοποίησης ΤΕΙ Αθήνας -ΥΠΕΠΘ καθώς και του έργου "Τεχνική Στήριξη - ΚΕΠΛΗΝΕΤ" του ΥΠΕΠΘ στους νομούς Αττικής (Γ΄ Αθήνας, Δυτ. Αττικής), Αργολίδας, Εύβοιας και Κορινθίας του Φορέα Υλοποίησης ΤΕΙ Αθήνας (Επιστημονικός Υπεύθυνος του έργου : κα. Φουντά Ιφιγένεια).

Γραφείο
Κ16.121, Κ16, Πανεπιστημιούπολη 1