Ανακοινώσεις

Open Fest 2019

Το Openfest 2019 είναι γεγονός!

Σάββατο 8 & Κυριακή 9 Ιουνίου, όλοι εκεί στο πάρτι της τεχνολογίας!

To Openfest, αποτελεί μια φοιτητική πρωτοβουλία από φοιτητές του τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής και Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, αλλά και όχι μόνο. Αρκετοί φοιτητές εντός και εκτός του Πα.Δ.Α, έχουν συμμετάσχει κατά καιρούς στην διοργάνωση του φεστιβάλ ως και σήμερα.

Σκοπός είναι η εξοικείωση του κοινού με τις νέες τεχνολογίες, προσφέροντας γνώσεις και δεξιότητες, δίνοντας την δυνατότητα σε δημιουργούς να προωθήσουν το έργο τους, αλλά και τις γνώσεις τους, εφόσον συνάδει με τις αρχές του ελεύθερου λογισμικού, υλικού και κώδικα.

Κατά την διάρκεια του φεστιβάλ θα ακολουθήσουν παρουσιάσεις τεχνολογικού περιεχομένου, workshops, κατασκευές, διαγωνισμοί και περίπτερα ομάδων, όπου θα παρουσιάζουν τις ευρεσιτεχνίες τους. Επιπλέον, θα λάβουν χώρα δύο διαγωνισμοί για «δυνατούς» μηχανικούς!

  • Follow the Line: Έχεις τρέλα με τα ρομπότ; Πιστεύεις ότι το δικό σου μπορεί να βγει πρώτο; Αν ναι δήλωσε συμμετοχή στο Follow the Line Robot και αν περάσεις πρώτος τη γραμμή σε περιμένει και δωράκι! (Link: https://openfest.gr/follow-the-line-robot/ ).
  • Capture the Flag: Είσαι hacker ή ερευνητής ασφαλείας; Το Capture the Flag σου δίνει την ευκαιρία να τεστάρεις τις ικανότητές σου διασκεδάζοντας και αν καταφέρεις να πετύχεις έναν από τους 3 καλύτερους χρόνους θα κερδίσεις και έπαθλο! (Link: https://openfest.gr/capture-the-flag/ ).

Αν σε ενδιαφέρει να παρακολουθήσεις το φεστιβάλ, ώστε να είσαι στην αιχμή της τεχνολογίας, δήλωσε στην φόρμα παρακολούθησης! Κάνε κλικ στο παρακάτω Link: https://openfest.gr/#attendeeForm

Αν σε ενδιαφέρει να παρουσιάσεις την δουλειά σου, ή να αναδείξεις τις ενέργειες της ομάδας σου, οι δηλώσεις παρουσιαστών, workshops και stand θα είναι ανοικτές μέχρι την Κυριακή 19 Μαΐου! Κάνε κλικ στο ακόλουθο Link: https://openfest.gr/#presentersForm

Διαφορετικά  αν σε ενδιαφέρει να γίνεις μέλος της ομάδας του Openfest2019 και να βοηθήσεις στην διεξαγωγή του φεστιβάλ, κάνε κλικ στο ακόλουθο Link: https://openfest.gr/team/

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείς να επισκεφτείς το ανανεωμένο website του openfest: www.openfest.gr

* Η είσοδος είναι ελεύθερη προς όλους *