Ανακοινώσεις

Upcom – Αναζήτηση μεταπτυχιακών φοιτητών για συνεργασία

Αγαπητοί κύριοι,

H Upcom Ltd με εμπειρία μεγαλύτερη των 20 ετών στον χώρο του ΙΤ, υποστηρίζει τον ψηφιακό μετασχηματισμό των πελατών της, βοηθώντας στη βελτίωση των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων τους μέσω της παροχής λύσεων σε τομείς όπως Process Automation & Digitalization, Innovation s/w development (Mobile Applications, eCommerce, IoT Integration Services, AR), Managed IT Services (Identity & Access Management) και Sourcing. Ο κύριος όγκος των εργασιών της πραγματοποιείται στην Αθήνα, ενώ έχει γραφεία στο Βέλγιο και στην Κύπρο όπου απασχολούνται περίπου 120 εργαζόμενοι.

Στα πλαίσια της ανάπτυξης του ανθρώπινου δυναμικού της εταιρείας, αναζητάμε νέους ανθρώπους με εξειδικευμένες γνώσεις στο αντικείμενο της πληροφορικής και επιθυμία να εργαστούν σε μία δυναμική και αναπτυσσόμενη εταιρεία. Θεωρούμε πως οι μεταπτυχιακές σπουδές του τμήματος Μηχανικών πληροφορικής και Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής και τα μαθήματα που διδάσκονται σε αυτό ανταποκρίνονται στα πρότυπα που έχουμε θέσει.

Για το λόγο αυτό θα θέλαμε να ανοίξουμε έναν δίαυλο επικοινωνίας μαζί σας ώστε να ενημερωθούμε σχετικά με τον τρόπο που μπορούμε να έρθουμε σε επαφή και να αξιολογήσουμε μεταπτυχιακούς φοιτητές ή απόφοιτους των μεταπτυχιακών τμημάτων για να συζητήσουμε το ενδεχόμενο μίας συνεργασίας μαζί τους. Έχουμε αναζητήσει και στο παρελθόν προπτυχιακούς φοιτητές από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής για να κάνουν την πρακτική τους εξάσκηση σε εμάς, αλλά κατανοούμε ότι η διαδικασία μπορεί να διαφέρει στην περίπτωση των μεταπτυχιακών φοιτητών και θα θέλαμε περισσότερες πληροφορίες πάνω στο ζήτημα αυτό.

Βρήκα τα στοιχεία επικοινωνίας σας από την ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου και θα ήθελα να έχω μια πιο άμεση επικοινωνία μαζί σας μέσω τηλεφώνου, αλλά κατανοώ ότι λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών αυτό μπορεί να είναι δύσκολο. Ωστόσο, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου όταν είστε διαθέσιμοι είτε μέσω τηλεφώνου, είτε μέσω email. Αναμένω την απάντησή σας και είμαι στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία χρειαστείτε.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

Aliki Koumara
IT Recruiter
T: 210 9913930
akoumara@upcom.eu
Souliou 2 & Vouliagmenis Ave. 324 173 42, Ag. Dimitrios Athens